onsdag 12. mai 2010

12.mai-10

Prøver å laste opp bilder her, men det er jammen ikke lett m den linja vi har, avbrutt hele tiden :( prøve igjen senere og se om linja har blitt bedre.

Nicki var hos skolelegen...og hun var kjempeflink, låste seg ikke men pratet og gjorde som hun fikk beskjed om, flinke jenta :) Hørsel, syn og motorikk var helt fint, bare positivt å si om jenta vår, men vi ga beskjed om at lærerne bør følge litt med da både bror og mor har ADHD. Litt greit at noen nøytrale følger med også, som legen sa. Har vel ikke sett så mange tegn på at hun kan ha det, men det kan jo være vanskelig å se på jenter så greit å gi beskjed :)

Både danseskolen og hockeyskolen har ferie frem til etter sommeren, så har litt mer fritid om dagen, gikk jo i ett her i vinter så godt å puste ut litt igjen. Nå er det kun litt hundetrening på kveldstid hun er med på, da er vi på skolegården og hun kan leke på lekeplassen og innimellom så er det flere barn der så hun leker med. Hun er veldig flink til å ta kontakt med andre barn og ungdommer...hehe forrige uke lekte hun med noen 12-13åringer, jenter som husket sammen med henne :)

Nicki fikk seg eget fotoapparat igår....så nå er det bilder av både bikkjer og bamser som er "in"
om dagen ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar